Kendall Jenner este un model de top si, chiar dacă este crush-ul lui Maluma, aceasta are o relație de aproape un an cu jucătorul NBA, Devin Booker. Lucrurile decurg foarte bine între cei doi, așa că următorul pas este logodna.

Fetele Kardashian au știut cum să își managerieze faima. Fiecare dintre ele are un business care merge de minune și, în timp ce majoritatea s-a axat pe domeniul de beauty, Kourtney, cea mai mare dintre surori a ales să promoveze un stil de viață sănătos. Aceasta are un site, Poosh de care se ocupă temeinic și nu puține au fost dățile în care Kourt s-a certat cu surorile ei tocmai din cauza pasiunii pe care o pune în acest brand.

#Rumors. Kendall Jenner este însărcinată? Uite cine a dat-o de gol pe celebrul model!

Zilele trecute, Kourtney a invitat-o pe sora ei, Kendall să ia parte la provocarea ”Truth or dare” pe canalul de Youtube Poosh. Kendall a răspuns afirmativ challenge-ului, mai ales că a fost ocazia perfectă pentru a-și promova propriul brand de tequilla. Fetele s-au distrat de minune, iar Kendall a fost cea care a ales predominant provocările și nu s-a dat în spate de la a le îndeplini. Modelul a trebuit să o anunțe pe mama ei că este însărcinată, iar pe surorile ei că s-a logodit cu Devin. În timp ce mama ei, Kris Jenner a căzut în plasă, ba chiar i-a spus că a visat că se va întampla asta, surorile ei nu au crezut-o deloc atunci când le-a arătat presupusul inel de logodnă.

O sursă din anturajul lui Kendall Jenner a declarat pentru Entertainment Tonight că modelul are o relație de 8 luni cu jucătorul NBA, Devin Booker. Aceeași sursă a declarat că cei doi nu pun presiune pe situație și nici nu se gândesc la ceva serios momentan. ”Nu sunt mari așteptări la mijloc sau promisiuni serioase. Momentan, Kendall are un program destul de încărcat, iar Devin încă se obișnuiește cu asta”.

Dacă vrei să râzi, te poți uita la asta!