Nicole Cherry a cunoscut succes la o vârstă foarte fragedă și încă mai există fanii care o asociază în continuare cu acea puștoaică cu codițe care cânta ”Memories”. Cherry a evoluat, iar anul acesta va deveni mămică pentru prima dată. La fel cum și-a asumat că și-a dorit mereu să fie o mamă tânără, așa și-a asumat și acum faptul că a apelat la medicul estetician.

Subiectul legat de operațiile estetice a fost mereu unul foarte discutat în comunitatea de fani ai lui Nicole Cherry. Încă de când a afirmat că a apelat la intervenții la nivelul gușei pentru că nu se simțea comod în poze, fanii au început să speculeze din ce în ce mai mult. Pentru a-i lămuri pe toți și pentru a spulbera orice dubiu, Nicole a vorbit deschis despre toate intervențiile ei estetice.

”Nimeni nu este perfect. Am zile în care îmi găsesc mai multe defecte decât în altele. Da, normal. Fiecare este liber să facă ce consideră că îl ajută să fie fericit și mulțumit cu propria persoană, nu văd nimic rău în asta. Nu sunt genul de persoană să mintă, mi-am pus silicoane la 19 ani, cu acordul părinților.

Mama Natură n-a fost generoasă cu mine și am luat în considerare mereu această opțiune până când chiar am avut curajul și vârsta necesară să trec prin această procedură. Nu am niciun regret. Cred că totul în viață se întâmplă cu un motiv și chiar dacă acel motiv nu este clar pe moment, se dezvăluie în timp. Nu aș fi fost persoana care sunt și nu m-aș afla în acest punct în care mă aflu acum dacă aș schimba ceva din trecutul meu”, a spus Nicole pentru cancan.ro.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Nicole 🍒 (@nicolecherry)