Aproape că nu există colțișor în lumea asta pe care să nu îl fi văzut Delia. Artista și-a depășit demult targetul de pași pe zi, iar pasiunea ei pentru călătorii i-a făcut pe fani să fie nerăbdători să o vadă în cel mai tare show .

La o privire pe Instagramul Deliei, prima întrebare care îți vine în minte este ”de ce nu se duce artista la Asia Express?” Delia bifează vacanță după vacanță, iar recent și-a descoperit pasiunea pentru expedițiile montane. 

Delia a fost invitată în podcastul lui Codin Maticiuc, acolo unde a recunoscut că încă mai este tentată să facă parte din echipele „Asia Express”. Singura problemă este legată de faptul că nu are coechipier pentru că soțul ei nu este la fel de încântat de idee precum ea. 

„Dacă se face la anul, eu mi-l conving! Trebuie să-l conving pe al meu soț să vină. El dacă vine este cu un spirit de competiție nebun. Deci dacă el pe traseu, pe munte, nu suportă să treacă cineva înainte, să-l ocolească oameni, îți dai seama că ar fi nebunie!”, declara, anul trecut, Delia.

Timpul a trecut, Răzvan tot nu este convins că vrea să facă acest pas, iar în ceea ce o privește pe Delia, se pare că sezonul trecut i-a lăsat un gust amar, iar intensitatea dorinței a mai scăzut.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Delia (@delia)