Jennifer Lopez și Ben Affleck sunt dovada vie că unele dintre primele iubiri nu mor niciodată. Cei doi au decis să reia relația lor, din nou, anul acesta, după ce diva se despărțise de logodnicul ei, Alex Rodriguez.

Nicio relație nu este perfectă, nici măcăr a lui Jennifer Lopez cu Ben Affleck. Cei doi au mai format un cuplu și la începutul anilor 2000, iar #Bennifer era un model pentru tinerii îndrăgistiți din întreaga lume. JLo și Ben s-au despărțit în 2004, iar anul acesta, au decis să reia legătura și să mai acorde o șansă iubirii. Ben Affleck este în culmea fericii alături de divă, dar nu poate să uite cât a suferit după prima despărțire.

„Cred că 50% eu am fost vinovat pentru acea despărțire. Ideea că toată lumea te urăște pentru că ai o relație frumoasă poate deveni toxic și niciun dintre noi nu a vrut să treacă prin asta. Am suferit foarte mult după despărțire și m-am simțit ca un prost. Acum, sunt foarte fericit, iar una dintre responsabilitățile mele principale sunt copii.” a declarat Ben la  SiriusXM The Howard Stern Show.

La fel cum Ben a suferit mult după JLo și nu a putut să o uite prea repede și Alex Rodriguez a trecut prin aceleași etape.  Întrebat de jurnaliști ce părere are despre actuala relație a lui Jennier, Alex a preferat să nu comenteze. În schimb, acesta a vorbit despre cum a fost relația dintre el și divă. ”Am avut cei mai minunați ani din viața mea. Am învățat foarte multe din această relație, atât despre mine, cât și despre fiicele mele. Acum am oportunitatea să primesc această lecție și să merg mai departe. Sunt recunoscător pentru ultimii cinci ani și aștept cu nerăbdare să-mi fac următorii ani și mai buni cu lecțiile pe care le-am învățat”, a spus ARod.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Jennifer Lopez (@jlo)