Fără doar și poate, în ultima perioadă, toate privirile sunt îndreptate către cel mai nou cuplu. Gigi Hadid l-a uitat demult pe Zayn, iar noul ei iubit este nimeni altul de cât Leonardo DiCaprio. Cei doi au fost destul de prudenți cu ieșirile, tocmai pentru a se bucura de el. Chiar și așa, Zayn a fost și el pe frecvență.

Fie că vrea, fie că nu vrea, Gigi Hadid va fi mereu legată de Zayn. Cei doi s-au iubit intens ani de zile și au împreună și o fetiță de aproape doi anișori. Khai nu a fost un motiv suficient de solid pentru a-i ține pe părinții ei împreună. Cuplul s-a despărțit anul trecut, iar de atunci au rupt orice legătură.

Gigi și-a revenit foarte repede după despărțire. Modelul și-a canalizat atenția către proiectele profesionale și a lansat primul ei brand de haine. Totuși, nu a neglijat nici partea amoroasă, așa că acum este foarte des văzută la brațul lui Leonardo DiCaprio. Deși au trecut luni bune de când nu mai are de-a face cu Zayn, fostul membru One Direction tună și fulgeră.

Zayn este foarte gelos pe noua relație a fostei sale partenere. Gigi îi cunoaște foarte bine reacțiile, așa că a decis să fie rezervată cu aparițiile alături de Leo. Modelul nu vrea să aibă probleme înainte de a începe ceva serios și nici nu vrea scandal.

Motivul pentru care Gigi Hadid și Zayn Malik și-au spus „adio!”

Vestea că Zayn Malik și Gigi Hadid s-au despărțit a făcut rapid înconjurul presei tabloide și al internetului. Potrivit revistei People, cei doi și-au spus adio, la un an de când s-a născut fetița lor. Motivul se pare că ar fi soacra. Zayn a avut niște conflicte cu Yolanda Hadid, mama iubitei lui, care au escaladat. Lucrurile au ajuns prea departe, iar Gigi Hadid a decis să pună punct. 

Potrivit TMZ, Yolanda Hadid l-a acuzat pe Zayn că ar fi lovit-o în timpul unei altercații. Fostul star One Direction a negat vehement că ar fi ridicat mâna la soacra lui. Ba mai mult, a dat o declarație în acest sens: ”Neg categoric că am lovit-o pe Yolanda Hadid și, de dragul fiicei mele, refuz să dau alte detalii. Sper că Yolanda își va reconsidera acuzațiile false și se va concentra pe rezolvarea acestor probleme ce țin de familie, în privat”, le-a declarat Zayn celor de la TMZ.

Zayn a publicat și un mesaj pe Twitter, din care a dat de înțeles că într-adevăr a avut un conflict cu cineva din familia iubitei lui. Dar nu a menționat că ar fi vorba despre soacră, deși toată lumea a făcut legăturile. Artistul a transmis că nu se va implica în acest scandal și că va avea grijă în continuare să îi ofere fiicei lui educația pe care o merită.

Yolanda Hadid ar fi intervenit prea mult în viața de cuplu a lui Zayn și Gigi Hadid, iar acest lucru nu a fost pe placul lui Zayn. Se pare că soacra venea de multe ori neinvitată în casa lor, chiar și când fiica ei nu era acolo, și își băga nasul prea mult în relația lor. 

#triunghiamoros. Zayn Malik reacționează după ce Gigi Hadid a mers la primul date cu Leonardo DiCaprio
Profimedia