Taylor Swift este recunoscută pentru faptul că majoritatea pieselor ei sunt inspirate din fostele relații. Surprinzător sau nu, fanii chiar au fost impresionați de modalitatea de abordare a artistei, dar există și o categorie sensibilă: actualele iubite ale foștilor parteneri ai lui Tay-Tay.

Dacă nici Taylor Swift nu știe ce să facă după o despărțire, atunci nu mai știe nimeni. Artista transformă fiecare moment trist în piese care ajung instant la inimile fanilor. Cei care o urmăresc pe Tay-Tay, știu că artista a avut probleme cu fostul manager, Scooter Braun și a decis să reînregistreze toate piesele de pe albumele lansate sub semnătura lui.

Printre piesele care au atras acum atenția se numără și "Mr. Perfectly Fine", piesă pe care Taylor Swift a lansat-o în 2008 după despărțirea de Joe Jonas. Din versuri, aproape că nimănui nu i-a fost imposibil să își dea seama cine este persoana vizată de artistă. "Mr. Perfectly Fine" a fost ascultată și de Sophie Turner, soția lui Joe Jonas. Actrița a simțit nevoia să posteze piesa pe Instagram și să spulbere orice speculație. ”Clar o piesă bună”, a scris Sophie, iar șa scurt timp Taylor a repostat-o pe soția lui Joe cu mesajul ”Întotdeauna mă voi pleca în fața Reginei Nordului.” făcând aluzie la serialul în care aceasta a jucat.

sursa foto: seventeen.com