Vestea că Jennifer Lopez și Ben Affleck s-ar fi împăcat, la 18 ani de când s-au despărțit, a luat prin surprindere pe toată lumea. Însă de departe cel mai șocat a fost Alex Rodriguez, fostul partener al divei, care se pare că nu a primit prea bine noutățile. 

Cui pe cui se scoate, iar Jennifer Lopez știe asta cel mai bine. În loc să își plângă de milă după despărțirea de Alex Rodriguez, J. Lo s-a consolat în brațele unui fost iubit. Presa internațională a surprins-o într-o escapadă romantică alături de Ben Affleck, iar internetul a luat-o razna. De departe însă cel mai afectat de faptul că J. Lo i-a găsit deja înlocuitor a fost Alex Rodriguez. Fostul sportiv spera la o împăcare, iar tabloidele de peste Ocean scriau că face tot posibilul să îi recâștige inima și încrederea artistei, după ce ar fi înșelat-o. Se pare că nu a fost așa, iar J. Lo a decis să îi acorde o șansă actorului Ben Affleck. 

Million dollar baby. Ce avere a adunat Jennifer Lopez și din ce câștigă bani, în afară de muzică

Jennifer Lopez și Ben Affleck au fost împreună la începutul anilor 2000 și au format unul dintre cele mai comentate cupluri de la Hollywood. S-au logodit în 2002 și chiar aveau planuri de căsătorie, dar au amânat nunta. La începutul lui 2004 s-au despărțit definitiv, iar vestea a căzut ca un trăznet asupra fanilor cuplului ”Bennifer”. Acum, se pare că au decis să își mai acorde o șansă, iar paparazzii i-au surprins în timpul unei escapade romantice în Montana. Nu știm dacă au de gând să își reia relația din punctul în care a rămas atunci, dar un lucru e sigur: nu iese fum fără foc. Iar Alex Rodriguez pare să fie cel mai afectat din toată povestea.