Fără doar și poate, procesul pe care l-a intentat Johnny Depp fostei sale partenere, Amber Heard, este unul cu greutate. Momentan, până pe 16 mai, totul este în pauză, însă când se va reveni, cu siguranță, ambele părți vor fi pregătite cu un arsenal de întrebări.

Procesul lui Johnny Depp durează de câteva zile și se estimează încă pe atât. Actorul a fost acuzat cu ani în urmă de către Amber Heard, fosta lui soție, de agresiune. Procesul s-a judecat în Anglia, iar Johhny a fost cel care a pierdut. Nu doar procesul, ci și toate aparițiile pe care urma să le aibă în producții de succes, precum „Pirații din Caraibe”. Singurul brand care a rămas alături de Johnny a fost Dior.

Timp de doi ani cât a durat pandemia, Johnny Depp a avut timp să pregătească procesul împotriva lui Amber Heard pentru a demonstra că verdictul dat de englezi este unul greșit. Până acum, ambii foști parteneri au fost interogați minuțios, iar cei care au urmărit procesul, sigur au observat lacunele din discursul lui Amber. Multe voci din online susțin că femeia și-a învățat replicile, ba chiar că le reproduce din alte filme, iar la baza acestor afirmații stau zeci de videoclipuri concludente de pe TikTok.

În timp ce Amber nu are martori elocvenți și nici probe care să ateste că Depp o maltrata 24/24, 7 zile din 7, o fostă parteneră de-ale actorului a ieșit în față cu o serie de declarații care ar putea schimba cursul întregului proces.

„Johnny este atât de auzant, de șarmant, unic, minunat! Era obsedat de mine și foarte romantic. Nu am mai vorbit cu el de mai bine de 30 de ani, nici nu l-am văzut. Întreaga situație de acum mă înfurie. Sunt oameni care sunt implicați și suferă. Este trist. Nu am o opinie clară, doar că nu îmi place deloc ce văd. L-am cunoscut într-o altă ipostază”, a spus Jennifer Grey pentru Extra.