Revista Time a anunțat Topul anual al celor mai influenți adolescenți din lume. În cele 30 de poziții se află muzicieni, dansatori, modele, actori sau sportivi.

Dacă anul trecut își făceau loc pe listă Zara Larsson, Shawn Mendes şi Camila Cabello, anul acesta doar unul a rămas în top.

Shawn Mendes continuă să se mențină pe lista modelelor de urmat din muzică, iar alături de el, mai figurează numele a încă două artiste. La fel ca Justin Bieber, Mendes a fost descoperit pe o platformă online, Vine, iar în ultimii 3 ani a lansat două albume blockbuster și mai multe hit-uri, precum “Stitches,” “Mercy” sau “Treat You Better”. Are 26 de millioane de followers pe Instagram și nu plănuiește să se oprească aici.

Sora mai mică a lui Miley Cyrus, Noah Cyrus, și-a găsit locul pe lista celor de la Times, după ce s-a lansat în muzică, iar primul ei album solo a cucerit pe toată lumea. După ce piesa ei de debut, "Make Me Cry", a devenit virală pe platformele de streaming, Noah a fost aleasă să cânte în deschiderea concertelor susținute de Katy Perry la New York. Și când te gândești că are doar 17 ani...

Dansatoarea Siei, micuța care a cucerit pe toată lumea cu mișcările ei, se numără și ea pe lista celor mai influenți adolescenți din lume, în 2017. Maddie Ziegler, care a ajuns la 15 ani între timp, și-a făcut anul acesta debutul pe marile ecrane în The Book of Henry, a lansat o carte despre experiențele sale - The Maddie Diaries și a depășit 10 milioane de followeri pe Instagram.