Anul trecut, în luna noiembrie, întreaga lume muzicală a fost zguduită de către incidentul de la „Astroworld”. Spectacolul care i-a avut cap de afiș pe Travis Scott și Drake s-a transformat într-un coșmar pentru mulți fani. Deși a trecut mai bine de jumătate de an de atunci, repercursiunile încă sunt prezente.

După Billboard Music Awards, Travis Scott a primit una dintre cele mai proaste vești. Rapperul este dat în judecată de către una dintre fanele care au participat la „Astroworld”. Shanazia Williamson susține că festivalul i-a cauzat avortul. Aceasta era în mulțime când încerca să se salveze, dar, în acea îmbulzeală, pumnii și coatele au rănit-o atât de tare încât a pierdut copilul.

Imediat după acest incident, poliția din Houston, Texas, a deschis o anchetă penală cu privire la decesele de la festivalul Astroworld din Houston, Texas. Victimele au avut vârste cuprinse între 14 și 27 ani. Un agent de securitate a reclamat că i s-ar fi făcut o injecție în gât în timp ce încerca să oprească un spectator.

Totul s-a produs atunci când pe scenă a urcat rapperul Travis Scott și tot publicul a început să se împingă să fie cât mai aproape de el. Panica a atins cote uriașe, iar echipajele de prim ajutor au fost copleșite de numărul victimelor cărora trebuia să le acorde primul ajutor. Aproximativ 300 de persoane au fost tratate pentru răni.

„Am avut multe emoții diferite și am trecut printr-un rollercoaster emoțional. Este foarte greu, deoarece, mereu m-am simțit conectat cu fanii mei. Am trecut prin ceva și simt că fanii au trecut prin ceva și părinții oamenilor au trecut prin ceva. Și doare foarte tare. Este dureros pentru comunitate și dureros pentru oraș. Am avut multe gânduri, multe sentimente, mult doliu și încă încerc să-mi dau seama de ceea ce s-a întâmplat”, a spus travis la acel moment.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by flame (@travisscott)