Kylie Jenner pregătește multe surprize pentru fanii ei. Miliardara a fost nevoită să se izoleze de cei dragi, iar în timp ce Travis Scott este la mare distanță de Kylie, altcineva o complimentează în online.

Kylie Jenner și-a anunțat de mult timp urmăritorii că pregătește colecție de makeup pentru perioada sărbătorilor de iarnă. Anul acesta, miliardara a decis să fure spiritul Crăciunul, nu că ar mai fi fost nevoie și a lansat colecția Grinch x Kylie. Produsele sunt serie limitată, iar cei care nu vor apuca să își cumpere preferatele, trebuie să știe că de data asta, Kylie nu are de gând să mai suplimenteze stocurile.

Așa cum ne-a obișnuit, în perioada sărbătorilor, Kylie pășește în bucătărie alături de fetița ei, Stormi și pregătește prăjituri tematice. Chiar dacă rezultatul final nu le aparține, cele două fac un adevărat spectacol spre deliciul urmăritorilor de pe Youtube. Acum, Kylie a pregătit Grinch cupcakes, iar Stormi a fost un ajutor de nădejde. Cea mică s-a distrat de minune și nu a uitat să îi spună lui Kylie: ”Te iubesc, mami! Ești foarte frumoasă!”