Toată lumea știe că Travis Scott a avut o relație frumoasă cu Kylie Jenner. Înainte de relația cu miliardara, Travis a fost mult timp la brațul Rihannei.

Tot adevărul a ieșit la suprafață în timpul unui podcast. Într-unul din episoadele“Throwing Fits”, gazdele show-ului, Lawrence Schlossman și James Harris au discutat cu jurnalistul Jonah Weiner. Acesta a povestit despre vedetele care l-au urât la un moment dat din cauza a ceea ce a scris despre ele.

Un exemplu pe care l-a dat Jonah a fost cel al lui Travis Scott. Acesta își amintește cum a stricat relația de prietenie cu Travis din cauză că a făcut publică relația lui cu Rihanna.

”Am spart gheța și am divulgat secretul relației lui cu Rihanna. Cei doi au fost împreună în 2015 și, din spusele lui Travis, nu a fost o relație prea frumoasă. Nu am recunoscut până atunci relația celor doi din cauza lui Travis, ci din cauza Rihannei care nu îl lasa să spună asta tuturor.”, a spus jurnalistul conform US Weekly.

Scott și Rihanna s-au întâlnit pentru prima dată la ceremonia de deschidere a New York Fashion Week, apoi au colaborat pentru piesa ”Bitch Better Have My Money”. Travis a spus de multe ori că Rihanna a fost muza lui.