Travis Barker a acoperit și ultima amintire legată de fosta soție și a decis să renunțe la tatuajul cu numele ei pe care îl avea pe braț. Toboșarul de la Blink-182 și-a tatuat buzele actualei logodnice peste numele fostei soții, iar imaginile au făcut înconjurul internetului. 

Travis Barker și Kourtney Kardashian și-au dus relația la nivelul următor și s-au logodit, weekend-ul trecut. Artistul a pus la cale o cerere în căsătorie extrem de romantică, pe malul oceanului, înt-un decor superb cu sute de trandafiri roșii și lumânări de jur împrejur. Kourt a primit un superb inel cu diamant și a postat pe Instagram că este mai fericită ca niciodată. Atât ea, cât și Travis au mai fost căsătoriți înainte, iar artistul avea numele fostei soții, Shanna, tatuat pe braț. 

Acum, toboșarul a decis că este momentul să acopere tatuajul care îi amintea de fosta soție, cu care a fost căsătorit între 2002 și 2004 și cu care are doi copii. A ales să acopere inima în interiorul căreia era scris numele ei cu un scorpion imens și cu un desen cu buzele logodnicei sale. Nu este primul gest de acest fel pe care Travis îl face pentru cea mai mare dintre surorile Kardashian. În urmă cu puțin timp, el și-a tatuat numele lui Kourtney, ca o declarație de dragoste forever.