Kourtney Kardashian nu trece prin cele mai bune momente. Membra familiei Kardashian și-a transportat soțul de urgență la spital, fără să dea prea multe explicații. Momentan, nimeni nu știe nimic cum s-a ajuns acolo.

Travis Barker a ajuns ieri seară pe mâinile medicilor. Aceasta a fost surprins de paparazzi în timp ce era transportat pe targă de către echipajul de pe ambulanță și dus la Cedars-Sinai Medical Center din Los Angeles. Kourtney a fost alături de iubitul ei și l-a însoțit, însă fără să dea vreo explicație despre ce a pățit artistul. Familia este foarte rezervată, doar fiica lui Travis, Alabama a fost cea care a postat pe Instagram mesajul „să vă rugați pentru tata”. 

În urmă cu o lună, Kourtney Kardashian și Travis Barker s-au căsătorit. Evenimentul nu a mai fost deloc o surpriză. Ceremonia a fost una restrânsă, departe de ochii curioșilor și s-a desfășurat în Portofino, Italia. Nunta din Europa a fost cea de-a treia de pe lista cuplului. Prima dată, cei doi s-au căsătorit în Las Vegas, apoi în Montecito.

Deși au fost trei ceremonii la număr, fostul soț al lui Kourtney, Scott Disick nu a fost invitat la niciuna dintre ele. Kris Jenner, mama lui Kourt, a afirmat de multe ori că Scott îi este ca un fiu, dar se pare că, de data asta, l-au cam scos din schemă. În show-ul „The Kardashians” de pe Hulu, Scott le atrage de multe ori atenția fetelor că au uitat de el și că îl dau la o parte.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by travisbarker (@travisbarker)