Nicole Cherry mai are ceva timp de așteptat până își va ține fetița în brațe, dar, spre uimirea tuturor, Cireșica deja știe ce reguli are pentru aceasta și nu vrea sub nicio formă să se abată de la ele. Nicole are de gând să fie o mamă dură și speră ca tot ceea ce face să fie spre bine Anastasiei.

Nicole Cherry are multe de învățat despre viața de mamică, dar un lucru știe sigur. În ceea ce o privește pe fetița ei, Nicole nu are de gând să o arate în social media, cel puțin nu în primele luni. Artista și-a liniștit fanii și i-a asigurat ca vor fi printre primii care vor afla de venirea pe lume a micuței Anastasia, dar vor trebui să se mulțumească cu o poză cu piciorușul sau mânuța.

Nicole a vorbit despre asta în cel mai recent Q&A pe care l-a făcut pe contul ei de Instagram. ”Simt că e mai bine să crească puțin. Nu îmi place ideea să o afișez încă din prima zi de viață”, a spus Nicole. Tot pe Instagram, Cireșica a vorbit și despre momentul în care va avea loc marele eveniment din viața ei. Artista își dorește din suflet ca la anul să se căsătorească cu Florin și, de ce nu, să aibă petrecere dublă.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Nicole 🍒 (@nicolecherry)