Există o vorbă care spune că ce naște din pisică, șoareci mănâncă și se pare că fata Madonnei nu este departe de adevăr. Lourdes și-a făcut recent curaj și a vorbit în premieră despre cum este Madonna, mama, nu artista. Afirmațiile ei i-au uimit pe mulți.

Mai țineți minte când Madonna i-a interzis fiicei sale să aibă relații până la vârsta de 18 ani? Ei bine, vremurile acelea au apus demult, iar acum, Lourdes face senzație pe Instagram. Lola, așa cum îi place să fie alintată nu este prezentă de mult timp în online, dar atunci când ești fata Madonnei atragi imediat atenția.

Lourdes a decis să fie mai transparentă ca niciodată și a vorbit cu cei de la Interview Magazine despre cum este să fii copilul uneia dintre cele mai faimoase artiste din lume. ”Cred că mama mea a văzut cum sunt copiii altor persoane faimoase și sigur s-a gândit că copiii ei nu trebuie să ajungă așa. Cred că atâta timp cât părinții plătesc pentru lucrurile copiilor, mereu vor exista discuții contradictorii. Mama mea a fost mereu control freak și mi-a controlat toată viața. Am fost nevoită să devin independentă după ce am terminat liceul.”

În 2020, Lourdes și-a făcut Instagram pentru prima dată și a postat o serie de imagini realizate la shooting-ul pentru brandul de lengerie Parade x Juicy. Comentariile răutăcioase nu au încetat să apară, iar secțiunea de comentarii a Lolei a devenit un câmp de luptă a replicilor dure. Din cauza haterilor care au avut ceva de comentat, fiica Madonnei a decis să oprească opțiunea de comentarii.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by LOLA (@lourdesleon)