Shakira nu are nevoie de prea multe prezentări. Artista culege roadele muncii de ani de zile, așa că își permite să se relaxeze, din când în când. Recent, Shaq a mers la plajă și a profitat de razele soarele, dar, ca de obicei, paparazzi și-au făcut treaba. 

La 45 de ani, Shakira se laudă cu un corp de puștoaică. Artista minionă are grijă de ea, iar dieta echilibrată și sportul sunt secretele formelor ei de invidiat. Shaq se menține în formă prin diverse tipuri de mișcare, dar dansul este printre activitățile ei preferate. Artista a postat de multe ori filmulețe în care le arată fanilor cum se antrenează și petrece ore întregi în sala se dans, aceasta fiind a doua mare pasiune a ei, după cântat.

10 years later. Cum a început povestea de dragoste dintre Shakira și Pique? Un alt fotbalist le-a făcut cunoștință

Acum, o serie de imagini fac înconjurul internetului, iar fanii nu mai știu ce să creadă. În pozele făcute de paparazzi, picioarele tonifiate ale Shakirei par de domeniul trecutului. Urmele de celulită sunt destul de evidente, iar vergeturile sunt și ele prezente. Totuși, Shakira este foarte mândră de corpul ei și l-a afișat cu mare încredere într-un costum de baie mov.