În ultimele zile, ținuta pe care Kendall Jenner a purtat-o de Paște a atras toate privirile, dar și toate criticile. Fanii s-au împărțit deja în două tabere și sunt de părere că va începe un război destul de curând între cele două vedete.

Kendall Jenner și-a petrecut Paștele în familie și a postat câteva imagini pe Instagram care au adunat milioane de aprecieri. În secțiunea de comentarii au apărut imediat replicile fanilor vigilenți care au observat că rochia aleasă de Kendall este aceeași cu cea purtată de Selena Gomez. Kendall nu a tăcut prea mult timp și le-a oferit haterilor replica pe Twitter. ”A trebuit să o aduc acasă de pe set” a fost fraza care i-a enervat pe fanii Selenei Gomez care i-a luat imediat apărarea artistei și au început să o critice pe Kendall pentru replica spusă.

Intenție sau coincidență? Kendall Jenner și Selena Gomez au purtat aceeași rochie. Cui i-a stat mai bine?

Modelul a șters la scurt timp postarea, dar asta nu înseamnă că supărarea fanilor a trecut. Taberele formate în online au început să se dueleze cu replici în favoarea vedetei preferate, iar asta cu siguranță nu se va termina bine. Mai mult decât atât, unii fani sunt de părere că sora lui Kim Kardashian și-a ales ținuta intenționat pentru a o supăra pe Selena Gomez, mai ales că toată lumea știe că Kendall și Hailey Bieber, actuala soție a lui Justin Bieber sunt prietene.

 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Pop Faction (@popfaction)