Zi importantă pentru Adda. Artista care ne-a surprins cu stările ei a împlinit 12 ani de la prima piesă și a vrut să marcheze acest moment în online, acolo unde ține legătura cu fanii ei.

Adda este una dintre artistele care a evoluat cel mai frumos în plan muzical. Sensibilitate, emoție, putere, voce pătrunzătoare, toate fac parte din lista de atuuri ale Addei. Daca faci parte din generația nouă de fani care au descoperit-o pe Adda de la piesa ”Nu plânge, Ană!”, ei bine, artista lansa acum 12 ani prima ei piesă. La 19 ani, ADDA a venit în Bucuresti pentru a-și urma visul de a deveni un artist complet. ”Minți murdare făcute praf” este piesa care îi amintește artistei de debutul ei în industria muzicală.

”Sunt emoțională iar azi! Se împlinesc 12 ani de când am lansat prima mea piesă. Inocența, visul, dorința și munca m-au condus pe drumul ăsta și au fost acolo mereu lângă mine în toate clipele frumoase și grele!  Muzica e energia mea, salvarea și umărul pe care plâng! Muzica nu dezamăgeste niciodată, muzica doar vindecă! Dacă aș avea voie să beau azi, aș bea 10 x 🍷 pentru entuziasmul care nu ar trebui să se piardă niciodată, pentru toți anii de studio în care am trăit cele mai frumoase și sincere emoții atunci când am compus, pentru toate concertele în care ați cântat ceea ce am compus cuvânt cu cuvânt cu mine, confirmandu-mi că ceea ce fac e bine! Și mai ales acum, în 2020, da! Aș bea pentru muzică punct și pentru sufletele care o duc mai departe! Pentru că ea e emoție, ea e sinceră, ea nu poate fi distrusă de nimeni și de nimic! ❤️”, a scris artista pe Instagram.

 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Sunt emotionala iar azi! Se implinesc 12 ani de cand am lansat prima mea piesa. Inocenta, visul, dorinta si munca m-au condus pe drumul asta si au fost acolo mereu langa mine in toate clipele frumoase si grele! Muzica e energia mea, salvarea si umarul pe care plang! Muzica nu dezamageste niciodata, muzica doar vindeca! Daca as avea voie sa beau azi, as bea 10 x 🍷 pentru entuziasmul care nu ar trebui sa se piarda niciodata, pentru toti anii de studio in care am trait cele mai frumoase si sincere emotii atunci cand am compus, pentru toate concertele in care ati cantat ceea ce am compus cuvant cu cuvant cu mine, confirmandu-mi ca ceea ce fac e bine! Si mai ales acum, in 2020, da! As bea pentru muzica punct si pentru sufletele care o duc mai departe! Pentru ca ea e emotie, ea e sincera, ea nu poate fi distrusa de nimeni si de nimic! ❤️

A post shared by ADDA (@addabaladda) on