Viața nu e deloc ușoară atunci când ești mereu în lumina reflectoarelor. Spre exemplu, Rihanna avea o siluetă apreciată de mulți bărbați, iar femeile din intreaga lume o invidiau. Asta până când... a pierdut lupta cu kilogramele.

Haterii au sărit imediat să o critice, deși Riri părea că nu dă doi bani pe gura lumii. Iată încă 6 artiști care au pierdut/câștigat lupta cu kilogramele.

7 femei frumoase și celebre care NU se pricep la gătit

Kelly Clarkson - a devenit cunoscută după ce câștigat American Idol în anul 2002. De atunci, a trecut prin multe schimbări.

50 Cent - a trecut printr-o pierdere drastică în greutate când a jucat rolul unui fotbalist american diagnosticat cu cancer în "Things Fall Apart", un film pe care la scris și el. Potrivit artistului, a pierdut aproximativ 25 de kilograme de dragul filmului.

Mariah Carey - cândva un sex simbol, cântăreața a recunoscut că nu se poate abține de la mâncare și că este extrem de pofticioasă. După nașterea gemenilor, Mariah a pierdut lupta cu kilogramele.

Miley Cyrus - a avut momentul ei de "glorie" în urmă cu câțiva ani, când s-a îngrășat aproape 30 de kilograme.

Rihanna - Rihanna nu dă doi bani pe haterii care o acuză că s-a îngrășat și continuă să mănânce ce îi place. Și nu, nu sunt salate și fructe.

Sam Smith - era puțin mai rotunjor în "tinerețe", dar și-a transformat dietele într-un stil de viață. Așa a reușit să câștige 10 kilograme în minus.