Celebrităților le place să-și asocieze numele cu diferite lucruri. Unele lansează linii vestimentare, parfumuri, bijuterii sau aleg să-și pună amprenta pe cele mai ciudate lucruri. Artiștii de mai jos s-au gândit ce ar putea să facă marcă înregistrată. Și s-au gândit... și s-au gândit...

8 artiști și trupe care au schimbat stilul muzical cu care s-au lansat

Taylor Swift a făcut demersurile legale pentru a transforma în marcă înregistrată titlul piesei ”Black Space” și anul 1989, care reprezintă titlul ultimului album al cântăreței. 

Paris Hilton a branduit fraza ”That's hot”, pe care a folosit-o de foarte multe ori în timp ce filma pentru reality show-ul ”The Simple Life”.

50 Cent și-a înregistrat numele de scenă. Rapper-ul chiar a dat în judecată un fast food pentru că folosea prețul de 50 de cenți la meniuri.

Beyonce și Jay-Z au făcut marcă înregistrată numele fetiței lor, Blue Ivy Carter, la doar câteva zile după ce micuța a venit pe lume.

Pharrell Williams și Will.I.Am au avut o adevărată dispută. Pharrell a încercat să înregistreze pe firma lui expresia ”I Am Other”. Acest lucru l-a scandalizat pe Will.I.Am, care înregistrase deja ”I.Am.Symbolic” și i s-a părut că expresiile ar putea fi ușor confundate.