Ei sunt artiştii care nu au vrut să creeze artă doar prin muzică. Scenariile creative ale acestor videoclipuri ar fi putut cu uşurință să facă parte dintr-un film de Hollywood.

Videoclipul atârnă greu când vine vorba de succesul unei piese. Ce poate fi mai captivant decât povestea din spatele versurilor?

Aici sunt 5 videoclipuri care ar fi putut avea un succes răsunător la Hollywood, dacă ar fi fost filme:

,,Telephone" reprezintă o continuare a poveştii din clipul piesei ,,Paparazzi". Clipul a fost apreciat de critici, iar în 2015 Billboard a numit ,,Telephone" drept cel mai bun videoclip din prima jumătate a deceniului.

În descrierea clipului primim promisiunea că Justin se reinventează. Iată-l pe Justin Biber cel din clasa muncitoare!

Clipul piesei ,,Black Widow" a fost filmat în Los Angeles, California. În regia clipului s-a implicat chiar Iggy Azalea, care a spus că vizualul clipului a fost inspirat de filmele kung-fu din anii '70, dar şi de filmele lui Tarantino.

Katy Perry s-a antrenat luni întregi în baze militare pentru videoclip. Acolo a învățat cum să tragă cu arma și a experimentat antrenamente de luptă. Filmarea clipului a durat trei zile.

Mașina folosită în videoclip, o Shelby Cobra personalizată din 1967, a fost o maşină-kit construită manual de pasionatul de mașini Jim Fletcher din Fresno, CA.