Unul din cele mai așteptate evenimente ale anului se apropie cu pași repezi. A 59-a ediție Grammy Awards vine cu nume grele din toate genurile muzicale. Ca și până acum, evenimentul menit să îi nominalizeze pe cei mai buni dintre cei mai buni își propune să surprindă publicul cu premii surpriză și colaborări dintre cele mai neașteptate. Iată câteva dintre primele informații despre Grammys Night!

9 super-staruri care şi-au început cariera în... FILME PORNO

1. Imediat după premiera celui mai nou single al ei ”Make Me Like You”, pe care o va avea în seara evenimentului, Gwen Stefani va colabora cu cei de la Target pentru a realiza un videoclip cu imaginile din prestația ei live, pe durata unei pauze publicitare de numai 4 minute.

2. Cu șapte nominalizări, atât fanii, cât și criticii lui Taylor Swift sunt convinși că artista va pleca acasă cu un premiu, în seara evenimentului. Dar mai mult decât atât, frumoasa cântăreață va avea și o prestație surpriză, în deschiderea show-ului.

3. La câteva săptămâni de la trecerea în neființă a legendarului David Bowie, organizatorii Grammys au pus în program un moment-tribut pentru regretatul artist. Acesta va fi realizat de nimeni alta decât Lady Gaga.

4. Chiar dacă este foarte posibil să nu fie nominalizată anul acesta, Adele tot va avea un moment special în cadrul evenimentului. Cel mai probabil, artista va avea o prestație menită să îi promoveze cel mai nou turneu pe care are să-l înceapă. 

5. E deja cunoscut faptul că în seara Grammys, Kanye va face ceva ce va îndrepta toate privirile către el, indiferent de urmări. Nu se știe dacă rapperul va aduce un strop de dramă și în aceasta ediție, dar gazda showului e pregătită pentru orice, mai ales că vorbim de un personaj din aceeași scenă muzicală. Gazda evenimentului va fi LL Cool J.

VIDEO: Kanye West s-a făcut de râs la cel mai tare show. Vezi cea mai slabă prestație din cariera lui!