ZU TV se pregătește de sărbătoare! Am început déjà numărătoarea inversă pentru că mai e puțin până aniversăm un an de existență!

Frumoasa poveste ZU TV a început acum un an și nu putea începe altfel decât în FORZĂ, alături de voi! E momentul să retrăim cele mai tari momente din primul an de ZU TV!

LANSAREA ZU TV

ZU TV a fost lider de audiență încă din prima zi de emisie. Voi ați fost moașa noastră și ne-ați ajutat să urcăm tot mai sus chiar de la început. De la primul minut de emisie până noaptea târziu, ZU TV a fost lider autoritar pe piața televiziunilor pentru tineri! Fără voi nu am fi crescut cât alții în ani de zile.

PREMIILE ZUMA

Toată țara a fost cu ochii pe ZUMA! ZU TV a pregătit un super-show cum n-a mai fost niciodată în România. Împreună cu voi, cei care ați votat, i-am surprins pe artiștii voștri preferați. A fost primul show în care artiștii nu a știut din înainte că vor câștiga. ZU TV a oferit 12 premii ZUMA și a primit reacții pe măsură.

PESTE 100.000 DE CITITORI UNICI PE ZI

Spiritul ZU TV a crescut prin voi, toți cei care citiți zi de zi ZUTV.RO. Peste 100.000 de cititori intră zilnic pe site-ul nostru fără titluri ”senzaționale” sau ”incredibile”. Sute de mii de tineri aleg ca sursă de entertainment ZUTV.RO pentru că aici găsesc jurnalism correct și pozitiv. Astfel am ajuns pe locul cinci în România la secțiunea divertisment.

MESAJELE PRIMITE DE LA VOI, FANII NOȘTRI

Primim o mulțime de mesaje de mulțumire de la voi și asta ne dă și mai multă FORZĂ în fiecare zi. Fanii ZU TV ne mulțumesc zilnic pentru muzica difuzată, ne dau motive să zâmbim și să ne bucurăm împreună cu ei de lucrurile simple.

BUCURIA DE A DĂRUI

ZU TV are cele mai FORZĂ ConcurZUri! Fanii fideli și cititorii atenți au fost mereu răsplătiți. Ne amintim cu plăcere cum am pregătit pentru voi cele mai tari premii: albumele oferite în Săptămâna One Direction, de bicicletele aduse de Moș Crăciun în redacția ZU TV pentru voi, de campania de pentru cei mai îndrăgostiți fani, de filmele la care v-am oferit invitații și multe altele.

Pentru toate momentele FORZĂ echipa ZU TV vă mulZUmește!