Justin și Hailey Bieber au avut parte de un moment penibil atunci când au pășit pe covorul bej de la MET Gala. Un grup de fani adunați afară a început să strige numele Selenei Gomez atunci când Justin și soția lui și-au făcut apariția la eveniment. 

Selena Gomez nu a fost prezentă anul acesta la MET Gala, dar un grup de fani adunați la intrare i-au făcut seara de coșmar soției lui Justin Bieber. Se pare că unii oameni încă nu s-au obișnuit cu ideea că Justin și Hailey formează un cuplu și, chiar sunt căsătoriți de trei ani de zile, ei au rămas blocați în trecut, pe vremea când Bieber se iubea cu Selena Gomez. Așa se face că, atunci când Justin și soția lui au pășit pe covorul bej de la MET Gala, câțiva fani adunați la intrare au început să scandeze numele Selenei Gomez.

She's not ready. De ce nu își dorește Hailey să facă un copil cu Justin Bieber, deși sunt căsătoriți de trei ani

Nici Justin și nici soția lui nu au reacționat în niciun fel, ci i-au ignorat pe cei care încercau să îi trolleze și și-au văzut mai departe de treabă. Au stat la poze la intrare și și-au etalat ținutele atent alese pentru seara cea mare. Momentul a fost însă surprins într-o filmare de cineva prezent acolo, iar imaginile au făcut înconjurul internetului deja.