Cardi B nu se uită la bani atunci când vine vorba despre fetița ei. Artista a cheltuit o avere pentru a organiza petrecerea de trei ani a micuței Kulture și i-a oferit un cadou extravagant. 

Kulture, fetița lui Cardi B și a lui Offset, este unul dintre cei mai răsfățați copii de vedetă. La doar trei ani, micuța are deja o garderobă cu piese de designer care ar face invidioasă orice fashionistă, poșete de brand și bijuterii cu diamante. Părinții ei o răsfață cu fel de fel de cadouri de lux, iar ziua ei de naștere nu putea trece oricum. Cardi B și Offset i-au organizat fetiței lor o petrecere cu tematică Cenușăreasa, iar Kulture a fost o adevărată prințesă la ziua ei. Cardi B a îmbrăcat-o într-o rochie roz, din tull, a avut tiară și a venit la party cu o caleașcă în formă de dovleac, exact ca în poveste. 

#HotMamma. Cardi B a pozat goală, cu burtica la vedere. Câte like-uri merită?

Micuța a fost răsfățată cu tot felul de cadouri de la invitați, iar părinții ei s-au întrecut pe ei înșiși atunci când i-au ales cadoul. Kulture a primit de la Cardi B și de la Offset un colier cu diamante, de la un brand de bijuterii de lux, și un ceas Richard Mille, care costă 250.000$. Evident că artista a postat pe rețelele de socializare imagini de la petrecere, dar și cadourile primite de cea mică, iar imaginile au atras numeroase critici. Mulți au spus că fetița este prea mică pentru a înțelege și aprecia astfel de cadouri și că nu sunt potrivite pentru vârsta ei. Unii i-au acuzat pe Cardi și pe Offset că o învață de mică să fie materialistă și să pună preț pe lucrurile scumpe. 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Cardi B (@iamcardib)

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Cardi B (@iamcardib)

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Cardi B (@iamcardib)

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Cardi B (@iamcardib)

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Cardi B (@iamcardib)