Selena Gomez este foarte asumată atunci când vine vorba de propria persoană. Artista nu se ferește să recunoască momentele penibile prin care a trecut, iar, în cazul în care cineva le-a uitat, Sel este aici să reîmprospăteze memoria.

Nimic nu este lipsit de momente jenante, nici măcar viața Selenei Gomez. Artista a avut parte de câteva gafe la viața ei, iar unele dintre ele au ajuns și pe internet. Dacă aveai impresia că bronzul exagerat de la MET Gala este cap de afiș, se pare că în concepția artistei, topul arată altcumva. 

Selena pune pe primul loc coperta pe care a făcut-o pentru unul dintre albumele ei. Sel a lansat trei albume sub numele „Selena Gomez & The Scene”, iar apoi au urmat albumele solo. Pentru promovarea albumului „Revival”, echipa Selenei a decis ca artista să facă un shooting provocator, ceea ce nu a fost deloc pe placul fostului star Disney.

„Îmi este foarte rușine cu acea copertă de album. Am muncit foarte mult la ea. A fost o decizie de care nu am fost prea încântată, dar m-am împăcat cu gândul că am dat tot ce am avut mai bun. Îmi place să mă simt sexy, dar ce este sexy pentru mine, poate să nu fie și pentru ceilalți”, a spus Selena.