Billie Eilish și-a obișnuit fanii cu aparițiile relaxate, în haine lejere, dar, din când în când, îi place să iasă din zona de confort și să surprindă cu apariții hot. Numai că acest lucru nu este tocmai pe placul tuturor celor care o urmăresc pe Intagram, iar unele poze sunt taxate cu unfollow. 

Billie este o artistă care se reinventează constant, iar aparițiile ei din ultima perioadă vorbesc de la sine. Artista a făcut, în urmă cu câteva luni, un pictorial pentru o revistă celebră, iar felul în care a apărut a fost ceva cu totul nou pentru cei care o urmăresc. Billie a purtat câteva ținute provocatoare, printre care și un corset care i-a pus în valoare formele, iar acele imagini postate pe contul ei de Instagram se bucură de peste 10 milioane de like-uri fiecare. Toate bune și frumoase, numai că nu toți fanii lui Billie au fost bucuroși să o vadă în ținuțe provocatoare. 

Artista a dat un interviu pentru ediția americană a revistei Elle și a povestit că a pierdut 100.000 de urmăritori, din cauza unei fotografii cu ea în corset: ”Oamenii țin la amintiri, se atașează de o imagine. Dar este foarte dezumanizant. Am pierdut 100.000 de urmăritori din cauza bustului. Lumea se sperie de sânii prea mari”, a spus Billie. Acest lucru nu a afectat-o prea tare, având în vedere că are peste 92 de milioane de fani pe Instagram. Billie a mai postat recent o fotografie cu ea în corset, iar imaginea a adunat peste 14 milioane de aprecieri. Nu știm, însă, cu cât a ieșit ”pe minus” la numărul de follow-eri.