Lidia Buble se bucură de o vacanță însorită în Ibiza, dar nu i-a uitat nici pe cei care o urmăresc pe rețelele de socializare. Artista postează în fiecare zi poze care mai de care mai provocatoare, iar like-urile nu întârzie să apară. 

Lidia se bucură de escapada romantică la Ibiza și le face poftă de vacanță și celor care o urmăresc pe Instagram. Artista se relaxează la plajă, pentru a doua oară în decurs de o lună, de când s-a întors din aventura Asia Express. Gurile rele spun că Bubbly este în vacanță alături de noul ei iubit, actorul cubanez Harlys Becerra, cunoscut publicului din serialul Netflix ”Vis a Vis”. Amândoi postează fotografii și story-uri din aceleași locuri, în același timp, și nu pierd nicio ocazie de a-și aprecia reciproc fotografiile și de a-și comenta unul altuia. 

Love in Ibiza. Lidia Buble, o nouă vacanță alături de actorul cubanez cu care se spune că are o relație

Cântăreața s-a lăsat fotografiată la plajă, iar în una dintre imagini apare fără sutien. E drept că stă cu spatele la cameră și nu se vede nimic, dar multă lume s-a întrebat cine i-a făcut fotografia. Cel mai probabil, răspunsul este cel la care s-au gândit cei mai mulți: partenerul ei. Harlys nu s-a putut abține și i-a comentat imediat: ”Buenoooooo! 🔥😍”, iar Lidia i-a răspuns cu un emoji cu limba scoasă. 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Lidia Buble (@lidiabuble)