Chiar dacă toamna și-a intrat bine de tot în drepturi la noi, Inna mai profită încă de vremea frumoasă din străinătate și nu renunță, cel puțin deocamdată, la costumele de baie. Artista a tras o fugă în Spania, unde vremea încă este caldă, și și-a înnebunit urmăritorii de pe Instagram cu câteva fotografii în costum de baie. 

Inna forțează vara și se bucură de vremea de plajă din Ibiza. Artista se află în Spania de câteva zile și, după o vizită la Barcelona, orașul unde se spune că are o locuință, Inna a dat o fugă și într-o destinație de vacanță foarte populară: Ibiza. Pentru cei care o urmăresc pe Instagram, nu mai este un secret faptul că Inna are o colecție întreagă de costume de baie, pe care le-a etalat de-a lungul verii. De data aceasta, iubita lui Deliric a scos la înaintare ”artileria grea” și a purtat un costum de baie cu aspect de bijuterie, transparent. 

Fotografiile nu au putut fi trecute cu vederea, iar urmăritorii Innei au înroșit butonul de like. În mai puțin de 24 de ore, imaginile au adunat peste 130.000 de like-uri și aproape 1000 de comentarii. Nici Antonia nu s-a putut abține și a lăsat un comentariu cu ”Damn!” 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by INNA (@inna)

Nu sunt singurele fotografii în costum de baie cu care Inna și-a înnebunit fanii în această vacanță. Zilele trecute, artista a postat câteva imagini din camera de hotel, iar una dintre ele le-a atras atenția în mod deosebit celor care o urmăresc. Imaginea în care i se văd formele lucrate la sală a fost recompensată cu 150.000 de aprecieri.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by INNA (@inna)