Delia are răspunsul pregătit în orice situație, iar atunci când primește comentarii cu hate, nu ezită să răspundă înapoi în aceeași notă. La fel s-a întâmplat și acum, pentru că fotografia pe care a postat-o pe Instagram a lezat mulți ochi sensibili.

Din când în când, Delia scoate artileria grea și postează pe internet fotografii care mai de care mai provocatoare. Artista a făcut recent o ședință foto în care a renunțat la ținutele largi și și-a arătat formele în toată splendoarea. Mulți nu au înțeles că fotografiile fac parte dintr-o poveste vizuală mai amplă și s-au arătat lezați de îmbrăcămintea sumară a Deliei. Artista apare într-una dintre imagini purtând o pereche de ciorapi plasă, un slip negru, o geacă de piele roșie și o pereche de botine cu platformă. 

#Cosplay. Delia s-a transformat într-unul dintre cele mai tari personaje din jocurile video. Îi stă bine?

Imaginea a primit peste 45.000 de aprecieri în doar două ore, dar și numeroase comentarii. Printre complimente evident că s-au strecurat și critici pentru faptul că artista a pozat într-o ipostază atât de provocatoare. Delia nu a ezitat să răspundă și să le dea peste nas celor care au criticat-o. Atunci când cineva i-a sugerat că ar trebui să rămână la postările din vacanțe, cu munți și peisaje, replica a venit imediat: ”Nu-ți fă griji... O să pun munți toată viața. Chiloți... doar dacă văd că deranjează tare. Iubesc să enervez eunuci și maici blagoslovite!”