Face ce face și își surprinde fanii cu fiecare apariție. Delia a pozat provocator pentru un shooting, iar imaginile pe care le-a postat pe Instagram i-au cucerit pe cei care o urmăresc. 

Delia s-a lăsat fotografiată de unul dintre artiștii ei preferați, iar imaginile le-au tăiat respirația celor care o urmăresc. Artista a purtat un top negru, foarte scurt, care lăsa să i se vadă zona de sub sâni, și o pereche de jeanși cu talie înaltă. Delia a accesorizat totul cu niște lanțuri statement, pe care le-a purtat atât în talie, cât și pe sub top. Două dintre imaginile de la ședința foto au ajuns pe feed-ul de Instagram al Deliei și i-au cucerit pe cei care o urmăresc. Fiecare dintre cele două fotografii a adunat aproape 100.000 de aprecieri și sute de comentarii din partea fanilor. 

Smiley și Delia au povestit că suferă de sindromul Peter Pan. Ce este și cum se manifestă?

”Ești divin de frumoasă”, ”Ești prea mișto pentru țara și epoca asta”, ”Adorabilă”, ”Superbă poza”, ”Ce ne pregătești?” au fost doar câteva dintre reacțiile celor care o urmăresc pe Instagram. Delia este una dintre cele mai urmărite artiste de la noi în online și are peste 2.6 de follow-eri pe Insta și tot atâția pe Facebook, în timp ce pe TikTok o urmăresc 1.3 milioane de utilizatori. 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Delia (@delia)

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Delia (@delia)