Din când în când, Delia își surprinde fanii de pe rețelele de socializare cu fotografii care mai de care mai provocatoare. Artista a făcut o ședință foto în care s-a afișat în ipostaze cum nu o vedem prea des, iar câteva dintre imagini au fost postate pe contul ei de Instagram. 

Delia ne-a obișnuit cu ținutele lejere, care îi acoperă formele, dar, din când în când, are apariții care îi lasă cu gura căscată pe cei care o urmăresc pe rețelele de socializare. Așa s-a întâmplat și acum, când Delia a postat o fotografie cu ea îmbrăcată într-o rochie de plasă, iar reacțiile fanilor au fost pe măsură. Deși a purtat un body negru pe sub rochia transparentă, ținuta a lăsat să se vadă suficient cât să pună pe jar imaginația celor care o urmăresc pe Insta'. ”Queen D”, ”Superbă”, ”Nu există cuvinte să exprime cât de mișto e poza asta”, ”Delia, ești minunată” - au fost doar câteva dintre reacțiile celor care au văzut fotografia. 

Artista a asortat o pereche de încălțări cu toc înalt și cu platformă în partea din față și o pereche de mănuși negre, lungi, cu inserții argintii la degete. Fotografia a adunat peste 30.000 de like-uri în câteva ore and still counting. Delia a mai postat săptămânile trecute câteva fotografii provocatoare cu ea, făcute, cel mai probabil, în cadrul aceleiași ședințe foto. 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Delia (@delia)