Anul 2022 pare să fie anul lor. Zendaya și Tom Holland formează unul dintre cele mai fresh cupluri de la Hollywood. Cei doi s-au ascuns mult timp, dar acum, par să fie mai transparenți ca niciodată și nu mai au de gând să se ascundă de ochii curioșilor.

Zendaya și Tom au colaborat pentru prima dată în 2017 pentru super producția “Spider-Man: Homecoming”, în care Tom avea rolul lui Peter Parker, iar Zendaya avea rolul colegei sale de clasă, Michelle. Lucrurile au evoluat foarte frumos între cei doi, iar de la colegi de platou au trecut la statutul de iubiți.

Ddupă luni bune de la primele zvonuri, Zendaya a dat totul din casă și a vorbit pentru prima dată în revista InStyle despre relația ei cu Tom. ”Pe partea actoricească, apreciez că iubește să fie Spider-Man. Este multă presiune - începi să te identifici cu rolul de supererou peste tot pe unde mergi. Cred că a gestionat asta foarte bine. Este un perfecționist. Regizorul mi-a permis și mie să vin în fiecare zi la filmări și a fost uimitor să văd cât de mult își dorește Tom ca totul să iasă perfect. Îl iubesc pentru asta!”

Recent, Tom Holland a devenit imaginea celor la Prada, iar shooting-ul a fost wow. Zendaya nu s-a putut abține, așa că și-a complimentat iubitul, în văzul tuturor, cu câteva emoticoane.