Ceva fani ”The Vampire Diaries”? Dacă vă era dor de frații Salvatore, acum aveți ocazia sî îi vedeți din nou împreună. De data asta nu este vorba despre un film, ci despre un proiect de suflet pentru amândoi.

Ian Somerhalder și Paul Wesley au cucerit milioane de fani cu rolurile lor din ”The Vampire Diaries”. Acum, la aproximativ patru ani de la terminarea serialului, cei doi revin cu un proiect care îi aduce din nou împreună. Ian și Paul au de gând să îi facă concurență lui Kendall Jenner și au lansat primul lor brand de wiskey. Brother's Bond se numește brandul celor doi și este un proiect special pentru ei, mai ales că lucrează de 10 ani la perfecționarea rețetei. 

”The Vampire Diaries” a fost unul dintre cele mai urmărite seriale pentru adolescenți și nu numai.  Chiar dacă nu este oficial, Twitter-ul și presa internațională vuiesc de zvonuri cu privire la o posibilă continuare a serialului The Vampire Diaries. Fanii așteaptă cu nerăbdare sezonul 9 al celebrului serial și speră ca producătorii să confirme asta. Momentan, nu se știe dacă personajele vor fi interpretate de aceiași actori, dar ceea ce se știe sigur este faptul că Ian, cel care i-a dat viața lui Damon, nu mai vrea să audă de astfel de roluri.

De aceeași părere este și colega lui de platou, Nina Dobrev. Frumoasa actrița nu are de gând să reia povestea vampirilor și, dacă este să dăm crezare celor spuse de către producătoarea serialului la încheierea sezonului 8, este posibil ca acela să fi fost și ultimul.

 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Paul Wesley (@paulwesley)