Mai țineți minte când spuneam că Ed Sheeran atrage banii ca un magnet? Ei bine, se pare că artistul adună pe o parte și pierde pe altă. O greșeală îl va costa un miliard de lire sterline.

Ed Sheeran a primit laude din toate părțile pentru inițiativa de a organiza o licitație de obiecte personale și de a dona banii. Artistul retras din lumina reflectoarelor nu a stat degeaba, ci și-a descoperit noi talente și pasiuni care i-au adus câteva zero-uri în plus în conturi. Chiar și ala, proaspătul tătic a făcut o gafă care îl va costa un miliard de lire sterline.

Contrar aparențelor, Ed a decis să se mute împreună cu soția lui în Suffolk. Artistul a cumpărat o fermă în valoare de 895.000 de lire. Ferma este clasificată în gradul II, ceea ce o face special și, recomandat ar fi să nu i se aducă îmbunătățiri. Sheeran nu a fost atent la acest aspect și a început să o modifice după propriul gust. Asta îl va costa mult. Potrivit agenților imobiliari, dacă Ed va dori vreodată să se mute și să vândă ferma, va obține cu un miliard de lire mai puțin din cauza dorinței de a o transforma.

Data viitoare, mai multă atenție, Ed!

 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Ed Sheeran (@teddysphotos)