Kanye West nu se cumințește deloc. Rapperul a fost prezent la BET Awards pentru a crea un moment special pentru Diddy, dar nu s-a abținut nici de la „micile” lui glume. 

Kanye West a fost o apariție la BET Awards, în adevăratul sens al cuvântului. Rapperul a pășit pe scenă cu o cagulă pe cap, dar asta nu a mai surprins pe nimeni. Din contră, toată lumea s-a dus cu gândul la apariția lui Kim Kardashian. Apropo de Kim, Ye nu s-a abținut și în discursul lui a menționat-o și pe fosta lui parteneră.

Kanye i-a mulțumit lui Diddy pentru influența pe care a avut-o asupra carierei sale. „I-am cerut multe sfaturi lui Diddy. Multe sfaturi legate de viață, dar și de căsnicie. Multe i se datorează lui”, a spus Ye. Fanii vigilenți au observat cu acesta a improvizat multe replici și a ignorat complet prompterul.

La începutul lunii, Kanye a pus punct relație sale care a durat șase luni.  Surse din anturajul fostului cuplu susțin că între cei doi nu a fost nimic serios, dar sigur opinia lor nu este împărtășită și de Chaney. Modelul și-a făcut, în urmă cu câteva săptămâni, un tatuaj pentru Kanye, semn că ea chiar spera la ceva serios. Iubita rapperului cu 20 de ani mai tânără decât el a scris pe mână „Ye”, noul nume a lui Kanye. 

Se pare că rapperul a pus punct relației pentru a se concentra mult mai mult pe partea profesională. Ye deja are în minte 17 afaceri pe care vrea să le inițieze anul acesta. Ye a completat actele pentru toate, iar printre ele se numără un parc de distracții, NFT-uri, criptomonede, produse electrocasnice, echipamente sportive, dar și o linie de produse cosmetice.