Cleopatra Stratan și Edward par mai hotărâți ca niciodată. În ciuda vârstei fragede, cei doi și-au stabilit foarte bine planurile de viitor și stiu exact ce vor să facă.

Pentru ei, vârsta nu este o scuză. Cleopatra Stratan și Edward Sanda formează unul dintre cele mai apreciate cuplurile de la noi, iar asta nu face decât să îi bucure. Cei doi sunt foarte hotărâși ăn ceea ce-i privește, iar după ce primul pas a fost făcut de către Edward, Cleopatra a trasat parcursul pe mai departe.

Odată cu primirea inelul și a marii întrebări, Cleopatra și Edward Sanda au conștientizat că trebuie să devină mult mai responsabili și să ia în calcul și posibilitatea organizării unei nunți. Cei doi nu au de gând să facă marele eveniment în această perioadă dificilă, dar Cleopatra știe exact cum va arăta și cum va fi ziua cea mare. Chiar dacă nu au stabilit încă o dată pentru marele eveniment, ne putem aștepta la o surpriză din partea lor.

”Când eram mică, voiam o rochie spectaculoasă și o nuntă ca în povești… Acum aș minimaliza totul la ceva mult mai restrâns și mai intim… Relația nu constă în nuntă. Dar abia aștept să îl văd pe Edi în costum și pe mine în rochie albă.”, a declarat Cleopatra într-un interviu pentru publicație Libertatea pentru femei.