Blackpink se bucură de un succes la care alți colegi de breaslă doar visează. Fetele au bifat unele dintre cele mai cool colaborări pe plan internațional, iar pentru 2021 au început deja să își facă planurile. 

Avantajul trupelor k-pop este faptul că indiferent dacă performează împreună sau separat, succesul le este garantat. Se pare că pe aceeași premisă a mers și Rosé, membra Blackpink care are de gând ca anul acesta să strălucească mai mult ca niciodată. Rosé vrea lumina reflectoarelor doar pentru ea, dar asta nu înseamnă că le spune adio colegelor ei. Din contră, acestea sunt alături de ea și speră să bifeze rapid recorduri.

Potrivit Sports Chosun, Rosé are de gând ca prima luna de primăvară să o surprindă lucrând la debutul ei solo. Artista a anunțat că pe 12 martie fanii se vor putea bucura de noua ei piesă, iar asta nu e tot. Rosé nu vrea să lanseze doar o piesă, ci a pregătit un întreg album. Momentan, artista a terminat de filmat videoclipul pentru una dintre piese, iar pe contul oficial de Twitter al trupei deja au fost share-uite două imagini cu noul proiect solo.