Fără doar și poate, Andra este una dintre cele mai apreciate artiste de la noi. Aceasta se poate lăuda cu o comunitate impresionantă de fani, dar și cu zeci de hituri care au adunat, de-a lungul timpului, milioane de vizualizări. Artista se pregătește să lanseze piesă nouă, dar asta nu înseamnă că, din când în când, nu se gândește la momentul retragerii din lumina reflectoarelor.

Andra se bucură de succes mai mult ca niciodată. Pe lângă piesele și colaborările de zeci de milioane, vedeta bifează și multe proiecte TV de mare anvergură. Totuși, deși este pe lista celor mai bune voci de la noi din țară, Andra nu a intenționat niciodată să ajungă cântăreață. Cea mai mare dorință a ei a fost aceea de a deveni profesoară de canto. Artista nu a renunțat nici acum la acest vis și speră ca va putea să-l materializeze atunci când se va retrage din muzică.

„Acum am posibilitatea ca într-o zi să mă pot dedica și laturii pedagogice. Știu că acest moment va veni și mă gândesc cu bucurie la viitorii mei elevi, cărora vreau să le transmit pasiunea mea pentru muzică.", spunea Andra când a absolvit facultatea

Andra este genul de artistă care ține non-stop legătura cu fanii ei. Este foarte activă pe toate platformele de social media, dar se pare că TikTok-ul este rețeaua ei preferată de socializare. Dacă pe Facebook și pe Instagram are postări mai ”serioase”, ei bine, pe TikTok le arată fanilor ei o altă față. Artista postează o mulțime de filmulețe amuzante, în care apare atât singură, cât și alături de copiii ei. Uneori reface provocări virale, iar cei care o urmăresc acolo se amuză copios. Nu este de mirare că are clipuri care au depășit și trei milioane de vizualizări într-o singură zi. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Andra (@andra)