Mario Fresh este mai hotărât ca niciodată ca anul acesta să facă schimbări în viața lui. Artistul are multe surprize pentru fanii lui pe plan muzical, dar înainte ca aceștia să le descopere pe toate, au timp suficient să se bucure de noul său look.

De-a lungul timpului, Mario Fresh a evoluat atât pe plan profesional, cât și pe plan personal. Artistul se poate lăuda cu piese de milioane de vizualizări, mii de fani care îi sunt alături la fiecare pas, dar și cu o relație de peste 4 ani cu fiica Andreei Esca, Alexia Eram. Dacă până acum fanii îl găseau pe Mario pe Instagram și Facebook, mai nou artistul a devenit activ și pe Youtube, acolo unde postează constant vloguri. 

Mario le-a promis fanilor că se va ține de treabă pe Youtube și că va filma cele mai importante momente din viata lui. Zis și făcut. Artistul a filmat un vlog special în care și-a luat fanii cu el la salon. Fostul Golden Boy a renunțat la freza care a cucerit sute de domnișoare și s-a tuns scurt. Chiar dacă nimeni din familie nu a fost de acord cu decizia lui, feeedback-ul primit a fost deloc unul rău. Printre cei care și-au dat cu părerea s-au numărat părinții artistului, managerul Mădălin Moșoiu, iubita lui, dar și bunii lui prieteni Mira și Andrei.

Ce notă îi dai de la 5 la 10?