Putem spune că TikTok-ul este senzația tuturor rețelelor sociale. În timp ce unii fac bani frumoși din postări, unii s-au transformat din no name-uri în artiști ce au ajuns ăn Billboard.

TikTok-ul ar putea fi interzis în America. Anunțul a fost făcut chiar de către administrația prezidențială într-un comunicat de presă. Secretarul de stat Mike Pompeo a declarat că atât el, cât și Donald Trump iau în considerare interzicerea platformei deoarece aceasta încalcă regulile privind informațiile private ale utilizatorilor.

Interzicerea TikTok-ului ar putea avea efecte negative, mai ales asupra industriei muzicale. Artiști precum Doja Cat, Megan Thee Stallion sau Benne sunt doar câteva exemple de persoane care au ajuns celebre și care au cucerit topurile după ce piesele lor s-au auzit pe TikTok. Casele de discuri au văzut și ele o șansă bună în TikTok și au încheiat diverse licențe muzicale.

Artiștii au promis că nu vor asista la închiderea platformei și că vor face toate demersurile pentru ca aceasta să fie în continuare o sursă de amuzament și de relaxare pentru sutele de milioane de utilizatori.