TikTok-ul crează vedete peste noapte. Dacă până acum utilizatorii erau obișnuiți ca topul celor mai cunoscute persoane de pe platformă să fie condus de Addison și Charli, acum un nou tânăr face senzație în online.

Sigur ți-a apărut și ție în feed cel puțin un videoclip semnat de Khaby Lame! Tânărul de 21 de ani este recunoscut pe TikTok datorită reacțiilor pe care le are la anumite videoclipuri cringe, iar asta l-a adus pe prima poziție în topul influencerilor din Italia.Deși este prezent de mult timp în online, boom-ul lui Khabi s-a manifestat recent, acesta ajungând la 19,8 milioane de urmăritori pe Instagram și 68,4 milioane de urmăritori pe TikTok.

Khaby Lame s-a născut pe 9 martie 2000, în Turin, Italia și a cunoscut faima pe TikTok. Acesta a devenit unul dintre influencerii de top de pe TikTok, după ce contul lui a înregistrat un boom de 25 de milioane de urmăritori în luna aprilie 2021. Lame a început să posteze pentru prima dată videoclipuri pe TikTok în martie 2020, odată cu începutul pandemiei și se pare că așteptarea după succes a meritat. Inițial, Khaby era recunoscut în mediul online ca fiin gamer, iar acum, videoclipul ”Peeling a banana” ocupă locul 5 în topul celor mai populare videoclipuri de pe TikTok, imediat după cele create de Bella Poarch, Franek Bielak, Nick Luciano și Billie Eilish.

 

@khaby.lame

Ig:@khaby00

♬ suono originale - Khabane lame