Povestea lui Lorde nu este o poveste despre trend-uri. Artista a dovedit că succesul nu ține cont de formulele clasice folosite pentru pop staruri. Producătorii care au descoperit-o au văzut de la început potențialul uriaș al cântăreței.

Povestea lui Lorde începe în Noua Zeelandă. La 12 ani a participat la un show de talente organizat la școala ei. O înregistrare video a ajuns la o casă de discuri, iar de aici începe drumul spre succes.

Scott Maclachlan este producătorul care a descoperit-o pe Lorde. El povestește că a fost vrăjit de vocea ei minunată și că și-a dat seama de la prima întâlnire că e o fată foarte inteligentă.

E greu să îți dai seama la 12 ce vrei să faci. Așa că pentru o vreme Lorde a lucrat alături de alți compozitori ca să dea o formă stilului ei muzical. Nici o colaborare n-a mers, iar Lorde a început să își scrie singură cântecele de la 13 ani.

Lorde spune că orice trăiește se poate transforma în versuri pentru piesele ei. Artista crede că tinerii sunt cei mai cool și creativi oameni.

Producătorul ei crede că e foarte important în dezvoltarea unui tânăr artist să îi dai timp să se dezvolte. Asta a făcut Scott pentru Lorde și de fiecare dată artista se întorcea idei din ce în ce mai bune.

Magia s-a produs în momentul în care Lorde s-a întâlnit cu Joel Little. Cei doi au reușit în doar o săptămână să scrie peisa Royals.

În 2013, Lorde a fost căutată cu Shazam de 5,600,000 de ori. Royals a fost ales cântecul anului și premiat cu un Grammy.  Lorde ne învață că unii sunt ”Royals”. Ceilalți trebuie să îți caute singuri coroana.

Ce FRUMI a spus Lorde! Dă și tu un TAG pentru artistă!