Frankie Grande a decis să nu mai piardă timpul și a urmat exemplu surorii sale. Frankie s-a căsătorit cu alesul inimii lui, iar Ariana pur și simplu a fost copleșită de emoții!

Frankie Grande a fost mereu asumat cu orientarea lui sexuală, așa că de data asta a decis să fie transparent până la capăt cu fanii lui. Fratele Arianei a postat primele imagini, de unde credeți?! Chiar de la nunta lui cu Hale Leon. Petrecerea a fost una extrem de interesantă, cu tematică inspirată din filmul „Star Wars”.

„Vă prezint pe Mr. & Mr. Grande‼️🤵🏼❤️🤵🏻‍♂️ Da, ne-am căsătorit! Surpriză! Hale și cu mine ne-a unit destinele în cadrul unei ceremonii intime organizate acasă la familia mea, în Florida, pe 4 mai. A fost cea mai frumoasă ceremonie organizată de mama mea incredibilă. Asta ne-a apropiat și mai mult ca înainte. Vrem să mulțumim și casei Dolce & Gabbana pentru că ne-a asigurat ținutele. 

De abia aștept să vă arăt și alte poze și filmulețe pe măsură ce le primesc. Sunt mai fericit decât am fost vreodată în viața mea. Sunt căsătorit cu bărbatul pe care îl iubesc cel mai mult, familiile noastre se înțeleg foarte bine, iar noi ne construim viitorul așa cum știm mai bine. Te iubesc, Hale Grande! Sunt onorat să fiu soțul tău”, a spus Frankie.

Ariana Grande nu s-a putut abține și a comentat și ea la postarea fratelui său. „Plâng, din nou! Vă iubesc atât de mult pe amândoi!”