În ciuda imaginii de bad boy, Maluma este foarte sensibil. Artistul a stat departe de familie 5 luni din cauza pandemiei, iar acum a venit timpul să aibă parte de o întâlnire emoționantă cu una dintre cele mai importante persoane din viața lui.

Maluma și mama lui au o relație foarte apropiată și au fost de multe ori criticați de gesturile pe care le au unul față de celălalt. Anul trecut, sărutul lui Maluma cu mama sa a generat un val de reacții negative, fanii criticându-l în online pentru imaginile pe care le-a postat. Artistul nu a luat în considerare vorbele rele și s-a apărat, spunând că relația dintre el și mama sa nu poate fi explicată în cuvinte.

Anul acesta, pandemia l-a ținut departe de familia lui, așa că atunci când a venit momentul reîntâlnirii cu mama lui, artistul a decis să păstreze totul secret și să îi facă o surpriză acesteia. Întreg momentul a fost postat pe Instagram, iar fanii au avut ocazia să vadă și latura sensibilă a lui Maluma. 

Videoclipul cu Maluma și cu mama lui emoționați și în lacrimi a strâns aproximativ 6 milioane de vizualizări în doar 13 ore. 

That's so sweet!

 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Ayer llegue a casa después de 5 meses y le di una pequeña sorpresa a mi madre 😍❤️😍❤️😍

A post shared by MALUMA (@maluma) on