Mira este pe val mai mult ca niciodată. Din punct de vedere profesional, artistei îi merge de minune, așa că a decis să se axeze și pe plan personal. După ce s-a despărțit de Andrei Ivan, toboșarul ei, Mira și-a găsit un alt iubit și radiază de fericire lângă el.

Mira este una dintre cele mai apreciate artiste de la noi din țară. Aceasta se poate lăuda cu una dintre cele mai mari comunități de fani care îi este mereu alături de ea. Artista a simțit că nu mai poate să îl țină „ascuns” pe iubitul ei, așa că a postat în urmă cu câteva săptămâni un album cu cele mai frumoase imagini cu cel care îi face viața mai frumoasă.

Iubitul artistei este nimeni altul decât Levi Elekes, un cunoscut vlogger. Deși nu îl știe multă lume, acesta este unul dintre veteranii Youtube-ului de la noi și are o afacere profitabilă. Primele indicii care i-au dat de gol pe cei doi se pare că a fost vacanța pe care artista a petrecut-o pe tărâm exotic. Fix în acea perioadă și Levi Elekes se afla în aceeași destinație.

„Am atâtea de spus și, totodată, nimic fiindcă aș vrea să las pozele acestea să vorbească. Nu mă pricep neapărat la descrieri siropoase, în intimitatea noastră cred că sunt suficient de Mă bucur să share-uiesc cu voi și acest aspect fiindcă îmi era din ce în ce mai greuuu să nu vă împărtășesc cele mai minunate momente din viața mea alături de omul care scoate tot ce e mai frumos din mine”, a scris Mira pe Instagram.

 Mira și Levi se potrivesc de minune și, pe lângă faptul că se alintă „soț” și „soție”, au și foarte multe în comun. Lăsăm aici o parte dintre imaginile care au topit inimile fanilor. Ai dat like?

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by MIRA #divina (@mira)

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by MIRA #divina (@mira)

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by MIRA #divina (@mira)