Kendall Jenner și Hailey Bieber sunt prietene încă de pe vremea când defialu împreună pentru cele mai mari case de modă. Prietenia lor este foarte solidă și aproape că fac fiecare lucru împreună.

MET Gala de anul acesta a fost presărată cu lucruri inedite, printre care o cerere în căsătorie, doi Jared Leto și Kim Kardashian îmbrăcată în rochia lui Marilyn Monroe. Începând de anul trecut, tiktokerii au fost prezenți la acest eveniment, iar Addison Rae nu a putut lipsi de pe covorul roșu. Tânăra a făcut senzație cu rochia ei, dar și cu modul de a poza. Obișnuită ca pe TikTok, Addison nu a avut deloc inhibiții și a manifestat cele mai expresive poziții pentru poze.

La polul opus, Kendall și Hailey au fost mult mai „prețioase”. Cele două au pozat cuminți, la fel cum fac pentru coperțiile publicațiilor celebre de modă. Tocmai din acest motiv, Addison Rae a fost ținta glumelor răutăcioase. În backstage, cele două au imitat-o pe Addison, iar fanii au rămas surprinși, mai ales că tiktokerița este prietenă cu Kourtney, sora lui Kendall.

@donttellmymomma.fr The shady sisters are back💀 #addisonrae #kendalljenner ♬ she knows - sophia💌 (taylor’s version)

Înainte de a o cunoaște o lume întreaga ca fiind soția lui Justin Bieber, toți o știau pe Hailey ca fiind model. Încă de mică a defilat pentru cele mai importante nume din industrie și nu este de mirare că și-a creat o imagine atât de puternică. Deși era pe culmile gloriei, Hailey a decis să renunțe la acest domeniu și să se focuseze spre altceva.

Totuși, decizia nu a fost una premeditată, ci, mai degrabă, a fost luată într-o secundă. Se pare că Hailey a fost jignită, indirect, de către un director de casting, iar asta a făcut-o să dea un pas înapoi. „Am avut o experiență foarte proastă cu un direct de casting. I-a spus ceva agentului meu, ceva ce m-a făcut să-mi pierd încrederea în mine atunci când vine vorba de defilări. Nu vreau să mă simt în plus în acest domeniu pentru că vreau să mă simt foarte bine atunci când fac ceva. Așa că de ce să mă pun singură într-o poziție de inferioritate?”, a spus Hailey Bieber.