Viața de mămică nu este deloc una ușoară, iar Katy Perry experimentează asta pe propria piele. Artista și-a decalat programul și are alte priorități de când a venit Daisy pe lume și se pare că a uitat să facă un lucru esențial pentru aspectul ei. 

Artistele sunt obsedate de aspectul lor și se asigură că fiecare apariție primește nota 10 de la fani și de la critici. În timp ce unele își petrec timpul prin saloanele de înfrumusețare și fac tot posibilul să arate ca scoase din cutie, altele conviețuiesc perfect cu pandemia și cu lipsa evenimentelor. Katy Perry este una dintre artistele căreia viața de mămică nu i-a prea priit și nu neapărat din punctul de vedere al kilogramelor de care nu mai reușește să scape, ci din lipsa timpului. 

Katy Perry, de nerecunoscut într-o pereche de colanți mulați. Artista a pierdut lupta cu kilogramele

Recent, Katy a făcut o afirmație în timpul show-ului Idol care i-a șocat efectiv pe fani. Artista este foarte transparentă cu viața ei personală și nu s-a sfiit să recunoască că din august anul trecut, de când Daisy a venit pe lume, nu a mai avut timp să se epileze pe picioare. ”Ca proaspătă mămică, nu am foarte mult timp, așa că am renunțat la a-mi mai epila picioarele.” 

Fanii nu se așteptau la o asemenea dezvăluire din partea lui Katy, mai ales că artista are toate resursele pentru a-și muta un salon la ea acasă. În timp ce unii cred că este doar o glumă din partea lui Perry, alții o critică pentru modul de viață ales. Sigur Twitter-ul va avea multe de spus pe tema asta, iar startul a fost dat chiar de Katy.

Good sense of humour!