Lidiei Buble îi merg lucrurile de minune pe plan profesional, dar nu același lucru se poate spune și despre partea personală. Artista și-a întâlnit în vară sufletul pereche, dar se pare că relația lor nu a rezistat prea mult. Lidia și Harlys Becerra au pus punct poveștii lor de dragoste, spre dezamăgirea fanilor.

Harlys Becerra și Lidia Buble au petrecut multi timp împreună în Ibiza vara aceasta. Relația dintre cei doi părea una foarte serioasă, mai ales că el a vizitat-o în România și i-a cunoscut o parte din familie. Atunci când distanța i-a despărțit, cei doi au menținut flacăra iubirii online. Actorul nu s-a abținut de la dulcegării și aproape că nu a fost poză pe contul de Instagram al Lidiei Buble la care el să nu comenteze. 

Fanii sunt de părere că între cei doi lucrurile nu mai merg atât de bine. Urmăritorii Lidiei au observat că aceștia nu se mai vizitează și, poate cea mai evidentă dovadă, că nu își mai comentează reciproc. Harlys îi lasă în continuare Lidiei emoticoane, însă fără să primească vreun răspuns din partea artistei. Mai mult, se pare că distanța și-a spus până la urmă cuvântul în cazul lor. 

Chiar dacă nu mai sunt împreună, Lidia Buble nu va renunța până când nu își va găsi bărbatul perfect. Artista a verbalizat asta pe tot parcursul „Asia Express” și dacă nu a reușit să se căsătorească departe de țară, încă mai are șanse în România.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Lidia Buble (@lidiabuble)